Wat we doen

Individuele training en coaching

Ben jij er klaar voor om je eigen prestatie naar een hoger niveau te tillen en durf je de confrontatie aan te gaan met jezelf? Bij Performind gaan we -met respect- opzoek naar jouw drijfveren, potentie en grenzen. Goede coaching is namelijk niet alleen maar lief en comfortabel, maar is juist soms hard en confronterend. Met behulp van Spotlight en Performinden leer jij jezelf van verschillende kanten kennen en maak je contact met jouw drijfveren. We gaan je niet vertéllen waar jouw drijfveren liggen, we laten je dat ervaren. En dat werkt.

Teamtraining en coaching

Wil jij dat je teamleden met plezier naar het werk komen én goed presteren? Natuurlijk! En dat kan met Performind. Met behulp van Spotlight Teams verkrijgen we op een toegankelijke, interactieve en leuke manier inzicht in de kwaliteiten én valkuilen van jouw team en gaan we opzoek naar hoe we jullie individuele drijfveren kunnen bundelen. 1+1=3. Bij Performind gaan we opzoek naar de onzichtbare 1.

Performinden

We komen in actie, want tijdens sporten ben je jezelf. Onder leiding van (voormalig) topsporters uit het netwerk van Performind, komen we nóg meer over jou te weten, ontdekken we waar jouw talenten liggen en trainen we jou om
je kwaliteiten (nog) beter te benutten. Dit noemen wij performinden.

Spotlight

Spotlight is een krachtige en intuïtieve profiling tool die persoonlijkheid in kaart brengt en de impact van jouw coaching maximaliseert.