Performind

Inzicht in jezelf krijgen doe je niet om jezelf te veranderen. Dat is namelijk lastig, vaak ineffectief en soms destructief. Jouw gedrag, ook je valkuilen, heeft kwaliteiten als basis en die wil je juist niet ‘afleren’. Immers, je hoeft niet in alles een beetje goed te zijn; je wil juist ergens beter, of de béste in zijn.
Het inzicht in jouw persoonlijkheid, je gedrag en je prestatie mindset, kan wel helpen flexibeler te zijn en daardoor beter met situaties om te gaan. Zodat jouw kwaliteiten nog beter tot hun recht komen.

Het brein

Ons brein bestaat grofweg uit drie delen: het reptielenbrein, het emotionele brein en het cognitieve brein. In onze maatschappij, wordt een zwaar beroep gedaan op ons cognitieve brein.
Het is niet zo gek dat mensen ‘opzoek gaan naar zichzelf’ of ‘zichzelf even kwijt zijn’. Bij Performind gaan we opzoek naar jouw ‘why’: wat drijft jou?, waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit en waar krijg jij energie van?

Waarom we het doen

“Unleash your potential to thrive your purpose”.

  • Het drijft ons om samen te ontdekken waar jouw of jullie potentieel ligt.
  • Wij geloven dat wanneer je je sterke punten nóg sterker maakt, je minder last hebt van je zwaktes.
  • Wanneer een mens gelooft in eigen kunnen en iets écht graag wil bereiken, dan is bijna alles mogelijk.
  • Wij geloven dat veel mensen meer kunnen dan dat zij zelf voor mogelijk houden.
  • Wanneer je plezier met passie kunt combineren, dan komt de prestatie vanzelf.

De vierde industriële revolutie

De vierde industriële revolutie vraagt iets anders van ons dan waar we voor gemaakt zijn. Bij Performind gaan we terug naar de kern en maken we contact met jouw purpose.
Contact